July 25, 2024

Camille Vasquez și Benjamin Chew, avocații lui Johnny Depp, spun că actorul ar putea renunța la suma de 8 milioane de dolari pe care Amber Heard ar trebui să i-o plătească, acum că reputația lui a fost restabilită, dar critică acuzațiile potrivit cărora procesul a fost nedrept și spun că juriul nu a plăcut-o pe actrița din „Aquaman” pentru că nu și-a asumat responsabilitate în nicio situație și avea „un răspuns pentru orice”.

Invitați miercuri la mai multe emisiuni tv și online, precum Today, Good Morning America, dar și pe canalul digital Law and Crime, care a acoperit procesul fără întrerupere, Camille și Ben au spus că Johnny simte cum „greutatea lumii” i-a fost ridicată de pe umeri și că „nu a mai zâmbit așa de șase ani”.

Prima postare a lui Johnny Depp pe TikTok, dedicată fanilor săi: „Voi sunteți angajatorii mei”. Starul a depășit cifra de 7 milioane de urmăritori

Amber Heard a fost obligată să-i plătească 8 milioane de dolari daune lui Johnny Depp, după ce acesta a câștigat procesul de defăimare pe care i l-a intentat fostei soții. Echipa de avocați a actriței a anunțat însă că aceasta nu își poate permite să-i plătească suma și că intenționează să depună o contestație.

Nu ai fost niciodată într-un safari? Nici noi, dar aducem Africa la tine, azi de la 19:20. Hai în Digi Online să vezi Un safari de neuitat, pe Digi Animal World!

Întrebați dacă se ia în calcul renunțarea la plata acelei sume, avocații lui Depp au spus: „Nu a fost niciodată vorba despre bani, ci despre restabilirea reputației domnului Depp, ceea ce s-a întâmplat”. „Trebuie să fim atenți la ceea ce spunem, dar a fost vorba despre reputația domnului Depp, pentru el asta a contat”.

Cât despre câștigarea procesului: „Părerea mea este că a avut mult de-a face cu responsabilitatea. Johnny și-a recunoscut problemele, a fost foarte sincer în privința problemelor lui cu alcoolul și cu drogurile, a fost sincer în privința acelor texte nefericite pe care le-a scris și cred că a fost într-un contrast puternic cu doamna Heard, care nu părea… sau cel puțin este posibil ca juriul să fi perceput asta, că ea nu și-a asumat răspunderea pentru nimic”, a spus Chew, adăugând că „într-adevăr a existat un contrast real. Johnny și-a asumat o mulțime de lucruri…Ea avea un răspuns pentru orice, nu și-a asumat niciun fel de responsabilitate. iar asta cred că a făcut diferența.”

Cei doi avocați au criticat afirmația lui Heard potrivit căreia a pierdut procesul pentru că el este mai puternic și mai popular decât ea, subliniind că este „complet fals” că rețelele de socializare au jucat un rol important în acest caz, susținând că juriul pur și simplu nu a plăcut-o pentru felul cum s-a purtat.

Vasquez a adăugat: „Cheia acestei victorii a fost concentrarea pe fapte și dovezi și pe oportunitatea lui Johnny de a spune adevărul pentru prima dată. El a putut să ofere juriului și publicului larg informațiile despre ce s-a întâmplat cu adevărat.”

„Vorbeam cu un alt prieten de-al nostru, un prieten comun al lui Johnny și al nostru, care a spus: ‘Nu l-am văzut pe Johnny zâmbind așa de șase ani’”, a mărturisit Vasquez, care a fost promovată după succesul de la proces. 

Heard a publicat și o declarație în care a acuzat că Depp și echipa sa de avocați au distrus drepturile femeilor.

Apărătorii starului au explicat însă că faptele au vorbit de la sine. „Discutăm doar despre ceea ce s-a întâmplat în acest caz și faptele din acest caz au fost copleșitor în favoarea lui Johnny. Verdictul vorbește de la sine”, a mai spus Vasquez la Good Morning America.

Ea a ținut să precizeze: „Vreau să spun sincer… suntem aici pentru a vorbi doar despre acest caz. Încurajăm toate victimele să se prezinte în instanță, să spună prin ce au trecut. Violența în familie nu are gen”.

Camille speră ca reușita ei din sala de judecată să inspire cât mai multe fete să urmeze o carieră juridică.

„A fost copleșitor și suprarealist, dar, dacă pot, încurajez tinerele să rămână la școală și poate să le inspir să urmeze o carieră juridică”.

sursa: https://www.filmnow.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *