May 21, 2024

Johnny Depp și Amber Heard erau amândoi violenți, a dezvăluit psihologul care făcea terapie de cuplu cu cei doi, în cadrul procesului de defăimare pe care starul din „Pirații din Caraibe” i l-a intentat fostei soții, după ce aceasta a scris un editorial în 2018, într-o publicație americană, în care povestea cum a supraviețuit unor scene teribile de violență domestică.

Dr. Laurel Anderson, psiholog în Los Angeles, a depus mărturie în procesul Depp vs. Heard, după ce a fost citată cu ani în urmă. 

Într-o depoziție video făcută publică joi în instanță, ea a mărturisit că actorii „s-au implicat în ceea ce am văzut ca fiind un abuz reciproc”. Anderson a lucrat cu actrița din Aquaman, în vârstă de 35 de ani, și Depp pe parcursul a 21 de sedințe, unele împreună ca și cuplu, altele cu fiecare spearat. Deși nu a fost martoră la nicio violență fizică, evaluarea ei se bazează pe ceea ce i-au spus Heard și Depp.

Depp v Heard defamation lawsuit at the Fairfax County Circuit Court, Virginia, USA - 13 Apr 2022
Amber Heard sosește la Fairfax County Courthouse în Fairfax, Virginia, pentru procesul cu Johnny Depp. Profimedia

Anderson a păstrat un registru cu notițe pe parcursul sesiunilor sale cu Depp și Heard, dintre care pe unele le-a citit acum cu voce tare. Ea a fost contactată pentru prima dată de Heard în 2015.

Urmărește Secretul lui Edward Snowden, un subcontractor IT care fugit cu 1.5 milioane de fișiere secrete de la NSA. Pe Digi Life și Digi Online, azi de la 22:00!

„Doamna Heard avea un stil anume de a comunica …. nu te lăsa să spui prea multe”, a explicat Anderson, amintindu-și că Depp „era adesea întrerupt” de către actriță. „Nu avea voce… era cu adevărat copleșit”.

SORA LUI JOHNNY DEPP RUPE TĂCEREA. ACTORUL AR FI FOST ABUZAT DE MAMA LOR ÎN COPILĂRIE: „NE-AM JURAT CĂ NOI NU O SĂ FACEM NICIODATĂ ASTA”

Întrebată dacă Heard a raportat vreodată vreo violență fizică, Anderson a răspuns „da”, amintind despre mai multe vânătăi pe fața actriței în timpul unei vizite.

Anderson, care are masterat și doctorat în psihologie, a vorbit despre modul în care atât Heard, cât și Depp au fost abuzați în copilărie.

Depp v Heard defamation lawsuit at the Fairfax County Circuit Court, Virginia, USA - 13 Apr 2022
Johnny Depp ajunge la Fairfax County Courthouse, în Fairfax, Virginia, la procesul Depp v Heard. Profimedia

Vezi și:REACȚIA LUI JOHNNY DEPP, DUPĂ FILMAREA CU EL FURIOS ÎNTR-O DISCUȚIE CU AMBER HEARD, PREZENTATĂ ÎN PROCESUL DE LA LONDRA

„Johnny ținea totul sub control de… aproape 20, 30 de ani și ambii au fost victime ale abuzului în casele lor. Odată cu doamna Heard s-a declanșat iar trauma și s-au angajat amândoi în ceea ce am văzut un abuz reciproc”, a spus ea. „Știu că Amber voia să îl țină pe Johnny lângă ea deoarece abandonul și plecarea lui ar fi fost cel mai negru coșmar al ei și cred că poate el a inițiat conflictul din când în când, dar nu sunt sigură de asta.”

Citește și:

E OFICIAL: JOHNNY DEPP ȘI-A BĂTUT SOȚIA DE 12 ORI ÎN TIMPUL RELAȚIEI LOR. CE S-A AFLAT ÎN URMA PROCESULUI INTENTAT DE ACTOR TABLOIDULUI THE SUN

Cum și-a dat seama că Heard l-a abuzat fizic pe Depp? Anderson a spus că a fost chiar „doamna Heard care a raportat asta”.

„Era un motiv de mândrie pentru ea, când nu se simțea respectată, să inițieze o luptă. Tatăl ei o bătuse”, a spus Anderson.

Anderson a povestit despre o a doua ședință în care Heard ar fi spus că dacă Depp „avea să se retragă din luptă, ea l-ar lovi pentru a-l ține acolo. Amber ar fi preferat să fie într-un conflict decât să-l lase să plece”.

În prima ședință a cuplului, Anderson și-a amintit că Heard a vorbit despre lucrurile supărătoare pe care i le spunea Depp: cum o jignea cu tot felul de apelative, cum îi spunea că nu o mai iubește și că tot ce voia de la el era să căpete faima.

Anderson a notat cât de oribil își vorbeau unul cu celălalt și că s-au certat pe tot parcursul sedinței. „Nu-l lăsa să vorbească”, a spus ea, observând că amândoi aveau abilități de comunicare „îngrozitoare”.

JOHNNY DEPP, DECLARAȚII DESPRE BOICOTUL SUFERIT LA HOLLYWOOD ÎN URMA SCANDALULUI CU AMBER HEARD: „AM FOST PUS ÎNTR-O SITUAȚIE NEPLĂCUTĂ”

În timpul unei sesiuni indiviudale cu Heard, actrița i-ar fi spus că Depp „o lovește” cu „mâna deschisă” și că îl lovește și ea înapoi. Altădată, în 2015, actrița a recunoscut că l-a pălmuit ea prima pe Depp.

„O luase razna, așa cum ar spune Amber, consumase o mulțime de droguri, iar ea l-a pălmuit pentru că era incoerent și vorbea despre a fi cu o altă femeie”, și-a amintit Anderson. „Ea a inițiat lupta pentru că s-a simțit înjosită și amenințată, cred eu”.

Anderson și-a mai notat că Heard „îl iubea”, la fel și el „o iubea la rândul lui”.

„Amber știa că ceea ce făceau nu era sănătos”, a explicat Anderson.

Psihologul a mai dezvăluit că în timpul unei conversații Heard „încerca să stabilească o strategie” și a vrut să știe dacă ar trebui să depună mai întâi plângere la poliție despre presupusul abuz al lui Depp. Heard a cerut divorțul în mai 2016, iar acuzațiile ei au fost făcute publice.

În iunie 2016, Anderson s-a văzut cu Depp, care-și „plângea relația”, deoarece încă o iubea pe actriță. El și-a amintit de o luptă uriașă pe care au avut-o în aprilie, când Heard a împlinit 30 de ani, și de „violența haotică”, dar a spus că Amber „a dat la fel de bine cum a primit”.

„Amber a inițiat lupte și a acceptat provocarea când el a început primul”, a spus Anderson. „După părerea mea, abordarea stabilită de-a lungul relației a fost aceea că ea va lupta la fel de mult ca și el. Johnny a încercat să diminueze conflictul mult mai mult decât cred că a făcut-o ea”.

‘NU GĂSESC DEGETUL!’ ÎNREGISTRĂRI CU MEDICUL LUI JOHNNY DEPP, ȘOCAT DE CE A VĂZUT ÎN CASA ACTORULUI ȘI A LUI AMBER HEARD DUPĂ CE ACEȘTIA SE CERTASERĂ

În timp ce violența „părea a fi reciprocă”, Anderson a văzut „vânătăi” doar pe fața lui Heard și-a amintit de „mai multe” astfel de semne pe fața ei.

Depp, în vârstă de 58 de ani, a dat-o în judecată pe fosta sa soție pentru 50 de milioane de dolari într-un proces de defăimare, după ce aceasta a scris un editorial în 2018, într-o publicație americană, în care a povestit că a supraviețuit abuzului sexual și fizic. La rândul ei, Heard cere daune de 100 de milioane de dolari. Procesul a debutat la începutul acestei săptămâni. 

SURSA: www.filmnow.ro

1 thought on “Johnny Depp și Amber Heard erau amândoi violenți, a dezvăluit psihologul cu care cei doi făceau terapie de cuplu. Mărturii tulburătoare din timpul procesului din Virginia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *