June 13, 2024

https://maranicolescu.substack.com/p/de-ce?s=w&fbclid=IwAR3YCT90qymWETTgO6YdWaCN_FgTdYQg8tNnHcRQJhglwV35x8x-s-yQbDs

Totul s-a petrecut după ce la premiile Gopo 2022 doamna Viorica Vodă a acuzat hărțuirea sexuală din industria cinematografiei. Atât Vodă cât și Mara Nicolescu au jucat roluri principale în filmul fenomen FILANTROPICA, regizat de Nae Caranfil in 2000. Ulterior, Vodă s-a dus la Măruță la PRO TV în emisiune pentru a lămuri situația, dar se pare că i-a atras și mai mult antipatia foste colege de platou, Mara. Vodă spunea la GOPO că a fost atacată sexual de artiști, colegi, regizori, producători după filmul cu pricina.

De notat e ca: Întâmplător am jucat și eu în film(rolul jurnalistei PRO TV!) și mi s-a părut interesant acest subiect. Despre alte detalii, poate într un interviu când voi spune niște bombe. 😉 Dar nu despre Nae, ptr că în Filantropica am fost tratată că o doamna de dl Caranfil jr, un super om și mega profesionist!!!

Iata ce zice insa fosta sotie a regizorului:

“Cât despre mizeria pe care a făcut-o Măruță in propria emisiune, montând imaginile din fundal, astfel încât să îi iasă și lui de o istorie care nu există în realitate, rulând apoi imaginile montate în buclă, fără sonor, va fi rezolvată altfel. Dar de ce să ne mirăm de abuzul de putere comis de Măruță: nu e și el din “sistem”?!  Unul din momentele editate și alăturate forțat în colaj e când Vizante, mascând prin zâmbet, m-a întrebat, șoptit: “Văd că ești preocupată, te gândesti la ce să spui, a?!” iar eu m-am întors cu mâna la gură răspunzându-i nici eu nu mai știu ce, oricum înainte să înceapă Viorica să vorbească despre hărțuire…  

În încheiere, aveți mai jos momentul de la Măruță cu Viorica Vodă și reacția ei plină de “empatie” față de mesajul de solidarizare al Danei Rogoz, reacție ca de la o victimă la alta, și poate o să aveți în minte și reacția ei la discursul meu de la Gopo, când a menționat, ca și în cazul Danei, că eu eram iubita lui Nae Caranfil atunci și încă o porcărie pe care o invit public să o explice acum: cine anume a confundat-o cu mine și a abordat-o. Așa cum trebuie să clarifice și când: la filmări la Filantropica, dupa Filantropica, pentru că să mă amestece pe mine în povestea abuzului ei, nu a avut nicio problemă interioară să o facă… Cum am clarificat eu, acum, trebuie să o facă și ea.

Tot din această emisiune, de la Măruță, aveți încă un moment în care veți afla chiar de la Viorica Voda că, de fapt, NU a făcut psihoterapie ani de zile și că a fost doar așa, un fel de a spune!”

spune doamna Mara Nicolescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *