July 25, 2024

de azi, 50% reducere

plus: Cadou: câte un set de pietre ezoterice zodiac pentru fixare set comandat in eshop.

Am stat foarte mult singură după despărțirea de fostul meu logodnic cu care am locuit în Frankfurt până în 2017. Nu am vrut să mă arunc în nicio relație foarte mult timp. Mai ales din cauza pandemiei. În timpul acesta însă am cunoscut-o pe Raluca Vasile, cunoscută parfumiera pe care o știam de la emisiunile lui Cătălin Măruță și care face parfumuri personalizate. Într-o zi ne-am văzut la cabinetul ei și am rugat-o să îmi conceapă un parfum special, care sa mi aduca jumatatea. Mi-a spus ca ea a adaugat feromoni speciali plus niste afrodisiace dar ca eu trebuie sa imi aleg esentele care imi plac pentru ca dupa ele vr veni cei care sunt compatibili cu mine. Singura problema ar fi ca nu voi atrage numai jumatatea mea perfecta, ci ii voi atrage pe toti barbatii cu care am ceva in comun si cu care as putea face o familie. Fiind singura de atata timp, am zis: “Bine! Hai!”

M-a rugat să miros vreo 200 de esențe – nu exagerez – și să le pun pe cele care îmi plac deoparte.

Am pus deoparte: Oud arăbesc cambodgi, santal, prună afumată, tămâie, vetiver cu miros de tabac, esență de ceai verde, cimbrișor sălbatic, busuioc, cuișoare, și încă vreo astfel de vreo 12 esențe. Mi-a zis ulterior că multe dintre ele sunt afrodisiace și orientale. SI ca fara sa stiu, le am simtit eu energia.

Peste câteva săptămâni mi-a adus parfumul – pentru că mi-am dorit să fie parfum puternic și nu apă de parfum – deci să reziste 24 de ore. El rezistă oricum mai mult. 😉

L-am denumit BEWITCHED din câteva motive: Se potrivește perfect stilului meu personal; apoi pentru că am lucrat toată vara respectiva, la un film cu vrăjitoare al carui lait motiv este SEDUCTIA, acum am si scos piesa BETWEEN TWO RAINS (care este vorba despre o vrajitoare) dar și pentru că îmi place foarte mult cum sună numele acesta.

Raluca VASILE (parfumiera vedetelor) si Ioana POPESCU (autoarea parfumului BEWITCHED)

BEWITCHED este ceea ce ne dorim cu toții: Să fim mai seducători și atrăgători fie intr-o relație de cuplu dar și în viață in general; să emanăm o energie pozitivă pentru a trage oamenii potriviți energetic cu noi.

In urma cu cateva zile am refacut impreuna cu Raluca acest parfum, adaugandu-i inca alte esente, ca parfmul sa fie si mai profund, cu un iz de anii 1850-1900.

Sigla parfumului si eticheta sunt realizate tot de mine si la mijlocul etichetei este un pentaclu vicca care protejeaza persoanele inteligente si cu energii mari, aceste persoane in vremuri stravechi se numeau vrajitoare si vrajitori. Acest pentaclu mi l-am tatuat si eu acum 2 saptamani la maestrul Tibor Szente.

CONCLUZIE:

Nu știu ce este cu parfumul acesta, poate este MAGIC, cert este că eu va recomand din suflet tuturor să îl purtați! Mai ales ca este UNISEX.

Cert este ca de doi ani si ceva de cand l-am lansat, foarte multi barbati, dar si femei, ma doresc. NU mai spun ca sunt si multi gay care au fost cat pe ce sa isi paraseasca orientarea sexuala pemtru a fi cu mine.

Cu drag,

Ioana

NOTA: preturile sunt reduse in aceasta perioada pana pe 31 oct cu aprox 50 %

* parfum sticla inalta unisex 150 lei- de la 300 lei

* parfum pentru fete – sticla mai mica – 100 lei- de la 200 lei

* pachet 2 parfumuri 300 + 200 – la reducere – 250 lei

#Bewitched – love spells. #Parfumunisex oriental cu #Magie by #IoanaPopescu noua ediție limitată cu flori nocturne: iasomie , caprifoi, tiare, frangipani, flori de cirese #sakura, cocos, caise, miere alături de tămâie, cedru, busuioc și oud arăbesc.

Cadou: câte un set de pietre ezoterice zodiac pentru fixare set comandat in eshop.

https://www.yourpersonalaroma.com/…/set-bewitched…/
https://www.yourpersonalaroma.com/…/bewitchedbyioanpop…/

#parfumoriental#orientalperfume#shaman#lovespells#magieneagra#magiealba#magicperfume#loveperfume

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *